Pohja:
1 pötkö daniela-keksejä
50g sulaa voita
Täyte:
1prk vaniljarahkaa
2½dl kermaa
100g valkoista suklaata
100g maitosuklaata
Murskaa keksit ja sekoita sulan voin kanssa. Painele seos tiiviisti irtopohjavuokaan, jonka pohjalle on pingotettu leivinpaperi. Laita jääkaappiin siksi aikaa kun teet täytteen.
Sulata molemmat suklaat omissa astioissaan. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen rahka. Jaa seos kahtia ja lisää toiseen valkosuklaa ja toiseen maitosuklaa. Nostele seoksia pohjan päälle vuorotellen niin, että jokaiseen palaan tulee molempia täytteitä, tasoita pinta ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin neljä tuntia. Pinnalle rouhin vielä vähän lisää suklaata Alkuperäinen ohje Mau!kasta-blogista, hieman tein muutoksia.
Kommentit