Pohja:

1 pötkö daniela-keksejä

50g sulaa voita

Täyte:

1prk vaniljarahkaa

2½dl kermaa

100g valkoista suklaata

100g maitosuklaata

Murskaa keksit ja sekoita sulan voin kanssa. Painele seos tiiviisti irtopohjavuokaan, jonka pohjalle on pingotettu leivinpaperi. Laita jääkaappiin siksi aikaa kun teet täytteen.

Sulata molemmat suklaat omissa astioissaan. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen rahka. Jaa seos kahtia ja lisää toiseen valkosuklaa ja toiseen maitosuklaa. Nostele seoksia pohjan päälle vuorotellen niin, että jokaiseen palaan tulee molempia täytteitä, tasoita pinta ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin neljä tuntia. Pinnalle rouhin vielä vähän lisää suklaata  Alkuperäinen ohje Mau!kasta-blogista, hieman tein muutoksia.