Pohja
300g pehmeää rasvaa
n.9dl jauhoja
3tl leivinjauhetta
3dl huoneenlämpöistä piimää
Sekoita taikina käsin tasaiseksi ja painele leivinpaperilla vuoratulle syvälle uunipellille.
Täyte
creme bonjour cleopatra- tuorejuustoa
reilu 300g keittokinkkua (Huhtahyvät, iso pala)
valkohomejuustoa
½prk säilöttyjä paprikasuikaleita (rainbow)
miniluumutomaatteja
6 kananmunaa
4dl ruokakermaa
150g juustoraastetta
Voitele piirakkapohja tuorejuustolla, levitä päälle suikaloitu kinkku, valkohomejuusto, hienonnettu paprika sekä halkaistut miniluumutomaatit. Sekoita munat ja kerma ja kaada pohjan päälle, ripottele pinnalle juustoraaste.
Paista 175 asteessa n. 40 min.
Kommentit