Pohja

3 munaa

1½dl sokeria

1½dl gluteenitonta jauhoseosta

1tl leivinjauhetta

Jauhota 2l vuoka gluteenittomalla jauhoseoksella.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää jauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe. Paista 175 asteessa n. 35min uunin alimmalla tasolla.

Täyte

Kermavaahtoa, banaania ja kinuskia. Kostutus vaniljamaidolla.

Päälle Sakari Sokerin ohjeella tehty kinuski. Kattilaan nokare voita ja loraus kermaa, lämmitetään kiehumispisteeseen, minkä jälkeen levy ykköselle. Lisätään vaniljafudgesta leikattuja siivuja vähitellen kunnes seos on halutun paksuista. Sekoitetaan tasaiseksi ja levitetään kakun päälle. Reunapursotukset kermavaahtoa, teksti suklaanmakuista koristegeeliä. Ei ollu oikein hyvä kirjottaa, vaatii harjottelua...