Pohja
300g pehmeää margariinia
7½dl vehnäjauhoja
7rkl kylmää vettä
2rkl brandya
Kaiken nesteen voi laittaa myös vetenä, mutta pohjasta tulee rapea kun laittaa vähän alkoholia, myös kirkas viina käy.
Täyte
4prk chilitonnikalaa
1prk fetakuutioita
2 punaista paprikaa
2 sipulia
150g juustoraastetta
6 munaa
4dl ruokakermaa
Sekoita pehmyt rasva ja jauhot, lisää vesi ja brandy. Painele taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja esipaista 200 asteessa n.10min.
Kuutioi paprika ja sipuli sekä tonnikalapurkeissa olevat chilit. sekoita täyteaineet keskenään ja kaada pohjan päälle jatka paistamista kunnes piirakka on kypsä, noin 45min. Alkuperäinen ohje on lainattu mimosan päiväkirja-blogista, kiitos, tämä oli ihanaa!
Kommentit