Pohja

300g pehmeää margariinia

7½dl vehnäjauhoja

7rkl kylmää vettä

2rkl brandya

Kaiken nesteen voi laittaa myös vetenä, mutta pohjasta tulee rapea kun laittaa vähän alkoholia, myös kirkas viina käy.

Täyte

4prk chilitonnikalaa

1prk fetakuutioita

2 punaista paprikaa

2 sipulia

150g juustoraastetta

6 munaa

4dl ruokakermaa

Sekoita pehmyt rasva ja jauhot, lisää vesi ja brandy. Painele taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja esipaista 200 asteessa n.10min.

Kuutioi paprika ja sipuli sekä tonnikalapurkeissa olevat chilit. sekoita täyteaineet keskenään ja kaada pohjan päälle jatka paistamista kunnes piirakka on kypsä, noin 45min. Alkuperäinen ohje on lainattu mimosan päiväkirja-blogista, kiitos, tämä oli ihanaa!