3dl maitoa

1½dl sokeria

11/4dl tummaa kaakaojauhetta

2dl sokeria

180g pehmeää margariinia

3 kananmunaa

4½dl vehnäjauhoja

2rkl vaniljasokeria

2tl leivinjauhetta

Kiehauta kattilassa maito, 1½dl sokeria sekä tumma kaakaojauhe ja anna jäähtyä.

Voitele ja jauhota vuoka.

Vaahdota pehmyt margariini ja sokeri keskenään. Lisää kananmunat ja sekoita tasaiseksi. Sekoita jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan, sekoita lopuksi joukkoon jäähtynyt liemi. Kaada taikina vuokaan ja paista 170 asteessa 1h 10min.

Ohjeen äiti on ottanut talteen jostakin 70-luvun lehdestä, mamma kommentoikoon tarkemmin, mikäli muistaa mikä lehti oli Kakku on herkullista tuoreenakin, mutta paranee vain kun antaa olla muutaman päivän jääkaapissa, mikäli malttaa...