18 viipaletta paahtoleipää, joista reunat leikattu

4-5dl lihalientä

Täyte

n. 300g Paahtopaistia

200g ricotta ja tomaatti- tuorejuustoa

1 punainen paprika

1 keltainen paprika

persiljaa

1prk ranskankermaa

½pkt aurajuustoa

Päälle

valkosipulituorejuustoa ja majoneesia

Halkaise ja puhdista paprikat, paahda uunissa kunnes kuori on mustunut ja nosta paprikat pakastepussiin ja anna jäähtyä. Kuori ja pilko jäähtyneet paprikat. Hienonna paahtopaisti monitoimikoneella murusiksi. Hienonna persilja ja murustele aura. sekoita kaikki tahnaksi. Kokoa kakku.

Paahtopaistia käytin senverran, mitä oli jäänyt yli ruokailusta, siksi tuo noin-määrä. Tämä oli aika suolainen kakku, täyte on varmasti hyvää ilman auraakin.