Pohja

200g digestive-keksejä

75g sulaa voita

Täyte

4 liivatelehteä

2rkl kiehuvaa vettä

200g Sunnuntai vanilja (tuorejuustotyyppinen kasvirasvavalmiste)

1½dl sokeria

3tl vaniljasokeria

3rkl kahvia

1prk flora vispiä

65g Pandan valkosuklaata

65g Pandan tummaa suklaata

Laita liivatteet likoamaan reiluun määrään kylmää vettä, anna liota vähintään 10 min.

Rouhi suklaat.

Hienonna digestive-keksit ja sekoita sulanut voi joukkoon. Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala leivinpaperia ja painele keksi- voiseos tiiviisti pohjalle.

Sekoita sokerit, kahvi ja sunnuntai vanilja keskenään. Vatkaa flora vispi löysähköksi vaahdoksi. Purista liivatteista kylmä vesi ja liota ne kiehuvaan veteen, anna jäähtyä hetki ja lisää sunnuntai vanilja seokseen ohuena nauhana kokoajan sekoittaen. Lisää joukkoon vaahdotettu flora vispi käännellen ja viimeisenä rouhitut suklaat. Levitä täyte keksipohjan päälle. Peitä vuoka kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Tässä vielä toinen versio, oli pakko kokeilla noita koristelujuttuja