Taikina on normaalin pizzapohjan ohjeella, nestettä oli 9dl.

Täytteenä

Molemmissa pohjalla Creme bonjour ruohosipuli tuorejuustoa (yht. 1rs) ja valutettua, soseutettua tomaattimurskaa (yht. 2 tlk).

1pss savukinkkusuikaleita

½pkt pekonia (paistettu ja kuutioitu pieneksi)

1pss juustoraastetta

Pizzamaustetta

------------------------

400g naudan jauhelihaa

1 sipuli (paistettu jauhelihan kanssa ja maustettu suolalla, paprikajauheella ja pippurilla)

½pkt pekonia (paistettu ja kuutioitu pieneksi)

1pss juustoraastetta

Pizzamaustetta

Jaa taikina neljään osaan, kauli levyksi. Levitä pohjalle tuorejuusto ja tomaattimurska sekä muut täytteet. Kääri rullalle, leikkaa ja anna kohota pellillä ennen paistamista. Paista 225 astessa n. 12min.